Menü
0(212) 610 36 36
7/24 Online Satış

TAŞ(ÇUBUK AGAT TAŞI)

Stok Miktarı: 1

Fiyatlarımızı Görebilmek için Giriş Yapınız


  • AÇIKLAMA
  • ÖZELLİKLER
  • YORUMLAR
AÇIKLAMA
AÇIKLAMA

Agat(Akik) taşının iyileştirici özellikleri kalp ve dolaşım sistemine kadar uzanmaktadır.Dolaşım sistemi üzerinde olumlu etkileri olduğu bilinmektedir ayrıca kalbi güçlendirmektedir.AgAT (Akik) taşı ateşi ,epilepsi semptomlarını  ve uyurgezerliğin azaltılmasına yardım.cı olabilir

Çubuk Agat Taşının diğer ayırt edici özelliği; şekilsiz küçük yumrular olarak gözenek boşlukları veya çatlak boşluklarını doldurmuş katmansı kütleler halinde ve dış kabuksuz olarak bulunmasıdır. Çubuk Agat Taşının diğer bir ayırt edici özelliği; birçok örnek eş merkezli konsantrik, bir kısmında yatay paralel tabakalı bantlanmalar içermesidir. Çubuk Agat Taşı, çoğunluğu ışınsal çubuksu veya yosunumsu, dentritli kapanımlara sahiptir.

Çubuk Agat Taşı, silisyum ve Oksijen ağırlıklıdır (Si02) ve bunun dışında bulunan diğer mineraller demir, magnezyum, manganez, kalsiyum ve alüminyumdur.

Çubuk Agat Taşı, dikdörtgen prizma şekilli, prizma uzunluğuna paralel ince damarlar içeren tümüyle silisleşmiş çubuksu yapılar halinde, ancak orijinal kristal şeklini korumuş (psödomof) kristal kapanımlara sahiptir. Çubuk Agat Taşı, söz konusu “çubuklu”, “çizgili”, “tüplü” yapısı ile özgün kapanımlara sahiptir ve dünyada oldukça enderdir.

130 gr 6x5 ölçülerinde satış fiyatı 75$

ÖZELLİKLER
ÖZELLİKLER
YORUMLAR
YORUMLAR