Menü
0(212) 610 36 36
7/24 Online Satış

Akıllı Maske

Stok Miktarı: 1

Fiyatlarımızı Görebilmek için Giriş Yapınız


  • AÇIKLAMA
  • ÖZELLİKLER
  • YORUMLAR
AÇIKLAMA
AÇIKLAMA

    MODÜLER YAPIYA SAHİP KORUYUCU AKILLI MASKE

 

  • Buluş Teklink A.Ş. firma yetkilisi Mustafa Çalış tarafından icat edilen  farklı özellikleri içeren maske olup, tüm yüz hatlarını kapatmaktadır. Koruyucu dijital maske çeşitli özelliklere sahip bölümlerin bir araya getirilmesi ile oluşmuştur. Bunlar, gözleri yanları ile birlikte kapatan gözlük, alın kısmında yer alan dijital göstergeli bant, ağız ve burun bölgesini kapatan maske ve kafayı kapatan koruyucu kumaş bölümlerinden oluşmaktadır. Buluş, sağlık sektörü ,madencilik sektörü,Tünel,Kimyasal Fabrikalar, Labaratuvarlar, Medikal sektörü başta olmak üzere gerekli olan tüm sektörlerde kullanılabilir.
  • Koruyucu akıllı maske, modüler bir yapıya sahip olduğu için gerekli görüldüğü durumlarda ayrı parçalar halinde de kullanılabilir. Koruyucu akıllı maske, N95 maske, gözlük,Nano Örtü,Nabız Ölçer, Ateş ölçer,Tansiyon Ölçer  Gaz filtresi, ağız ve ortam  bakterileri tespit edecek sensörler içerir. Ve bir çok sensör ile isteğe bağlı bir çok özellik eklenebilir. N95 maske kısmı gerek duyulduğu zaman atıp yeni bir N95 maske ile değiştirilebilir.Ayrıca isteğe bağlı dereceli gözlük çamları maske üzerine ilave edilebilir.
  • Sağlık sektöründe, çeşitli salgın hastalık ve bulaşıcı hastalık tedavisinde kullanılan maske, bir yandan N95 maske ile ağız ve burnunu korurken  diğer yandan gözünü koruyacak ve ateşini otomatik ya da manuel olarak ölçen sensörler sayesinde alın bölgesinde bulunan dijital ekran ile bilgilendirme yapma imkanı sağlayacaktır. Dışarıda gelen gazları ölçme özelliği de çeşitli zararlı gazların tespitini sağlayacaktır. Koruyucu dijital maske alt kısmında bulunan bakteri tespit filtresi ve gaz tespit filtresi ile de,  ağız ve ortamda bulunan bakterilerin tespitini yapabilecektir. Ayrıca bluetooth ile haberleşip otomatik olarak mobil uygulamalar ile haberleşme imkanı sağlayacaktır.
  • Modüler yapıya sahip koruyucu dijital maske detaylı özellikleri aşağıda belirtilmiştir.
  • Ateş ölçen ekrana sahip alın bandı : Sensörler sayesinde yoğun bakımda yada ameliyatta olan sağlık çalışanlarının ateşi yükselmesi durumunda ateşin dijital ekran sayesinde otomatik ya da manuel olarak ölçülmesini sağlayacak ekrandır. Ateş ölçen ekrana bağlı olan şerit bant isteğe bağlı olarak alın bölgesinde bant olarak kullanılabileceği gibi maske ile bir bütün olarak da kullanma imkanı sağlamaktadır. Alt kısmında bulunan tırnaklar sayesinde gözlüğe birleştirilebilir ya da ayrılabilir.
  • Kulak ateş ölçer sensörü : Kulak bölgesine yerleştirilen ısı sensörleri sayesinde ateşi yükselen sağlık çalışanı personel yada doktorların dijital ekrana bilgi göndermesi sağlanır.
  • Koruyucu nano kumaş : Nano teknolojisi sayesinde yüz maskesinin belirli noktalarına montajı sağlanarak kafa bölgesinin virüsten korumasını sağlayacaktır. İsteğe bağlı olarak sadece maske yada maske ve nano kumaş birlikte kullanılma şansına sahiptir.
  • Gaz ölçer ekran : Ortamda bulunan gazın oranını sensörler yardımı ile ikaz edildikten sonra ekrana bilgi vermesini sağlayacaktır.
  • Bakteri ölçer ekran : Ortamda bulunan bakterinin ekranda bilgi olarak aktarılmasını sağlayacaktır.
  • Koruyucu gözlük : Ferah yapısı ile isteğe bağlı olarak dijital ekran bandı ile ya da maske ile tümleşik olarak kullanılma özelliği olduğu gibi maliyet açısından ameliyatlarda sadece gözlük olarak da kullanılma şansına sahiptir. Yan kısımları tamamen kapalı haldedir.
  • Ağız içi bakteri testi : Maske içine yerleştirilmiş özel bir ekipman sayesinde ağızda oluşan bakterilerin tespit edilmesini sağlayacaktır.
  • Gaz tespit filtresi : Ortamda oluşan zehirli gazları içine çekerek zehirli gazları tespit edip alın bandındaki ekrana iletecektir.
  • Tansiyon,Nabız ,Kalori ve Atılan Adımların tespiti gibi verileri ekrana ve mobil uygulamaya aktarma özelliğine sahiptir.
  • Bakteri tespit filtresi : Ortamda bulunan bakterilerin tespitini yaparak alın bandındaki ekrana iletecektir.
  • N95 maske : Maske modüler yapıda olup isteğe bağlı olarak bağımsız isteğe başlı olarak tümleşik ekipmanlar ile modüler yapıda koruma sağlayacaktır.
  • Maskenin 4 parçadan oluşması (maske, gözlük, alın bandı, Nano örtü) isteğe bağlı ayrı ayrı kullanılması isteğe bağlı bütün olarak çalışması ekonomik açıdan avantaj sağlamaktadır. Dijital maske birçok sensör ile geliştirilmeye açık bir maske projesidir. Örneğin nabız ölçme, tansiyon, şeker ölçme gibi vb özelliklerde eklenebilir. Dijital maske görüntü okuma özelliğine sahip olacaktır. Bluetooth özelliği sayesinde mobil telefonlar ve mobil uygulamalar ile maske arasında iletişim kurma imkanı sağlanabilecektir. Ayrıca akıllı maske bulut hizmeti olarak verileri data center üzerinden ileterek kurumlara  cloud hizmeti olarak  bilgiler aktarılacaktır.
 
 
ÖZELLİKLER
ÖZELLİKLER
YORUMLAR
YORUMLAR

Bu Ürünlere de Bakabilirsiniz